Ειρήνη Ναλπαντίδου

Αισθητικός - Κοσμητολόγος

Extension βλεφαρίδων

Η επέκταση βλεφαρίδων τρίχα-τρίχα είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος αυτή την στιγμή στον κόσμο, χάρη στην οποία πλέον έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε επιμήκυνση στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην προετοιμασία, στην απολύμανση και στην τοποθέτηση είναι υποαλλεργικά, ελεγμένα και σταθερά. Με την σωστή τοποθέτηση οι φυσικές βλεφαρίδες κάνουν κανονικά τον κύκλο τους. Δεν εφαρμόζονται απευθείας στο δέρμα ή το βλέφαρο σας. Αναπτύχθηκαν για να μιμούνται τις δικές σας βλεφαρίδες για ένα αποτέλεσμα φυσικό και πανέμορφο!!

Μέθοδος τρίχα τρίχα

Η τεχνική τρίχα τρίχα είναι για τις γυναίκες που προτιμούν μια πιο καλλίγραμμη και φυσική εμφάνιση.Η διαδικασία περιλαμβάνει την προσεκτική σύνδεση μιας μόνο παχιάς και μαύρης βλεφαρίδας για κάθε υφιστάμενη βλεφαρίδα .Αυτό ενισχύει απλώς τις βλεφαρίδες,δίνοντας σε καθεμία πιο σκοτεινή και κατσαρή εμφάνιση χωρίς να διακινδυνεύει την φυσική εμφάνιση του ματιού.Αυτός ο τύπος extension είναι ιδανικός για όποιον θέλει να προσθέσει ένα βασικό επίπεδο εμπλουτισμού.

 

3D extensions

Οι βλεφαρίδες όγκου παρέχουν μια πιο λαμπερή και γεμάτη εμφάνιση.Η διαδικασία περιλαμβάνει την σύνθεση πολλαπλών ειδικά διαμορφωμένων σε κάθε υφιστάμενη βλεφαρίδα.Στη περίπτωση  του 3d ,τρεις βλεφαρίδες συνδέονται με κάθε μια υπάρχουσα. Αυτό δημιουργεί μια απαλή αλλά εξαιρετικά ογκώδης εμφάνιση ,κάνοντας αυτές τις επεκτάσεις ιδανικές τόσο για όσους επιθυμούν να προσθέσουν λίγη λάμψη στην εμφάνιση τους αλλά και σε εκείνουν με φυσικά λεπτές ή ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες.