Ειρήνη Ναλπαντίδου

Αισθητικός - Κοσμητολόγος

Μαζί θα βρούμε "σύμφωνα με τις ανάγκες σας" την μέθοδο που θα αντιμετωπίσει, το πρόβλημα της τριχοφυΐας σας...

 

Χαλάουα

Υπέροχη μέθοδος για αποτρίχωση Hollywood

Η χαλάουα αποτελεί τη πιο φυσική μέθοδο αποτρίχωσης. Ιστορικά, η χαλάουα πρωτοεμφανίστηκε στην Ανατολή, ενώ τη χρησιμοποιούσε συστηματικά, μία από τις διασημότερες ιστορικές προσωπικότητες, η βασίλισσα Κλεοπάτρα, η οποία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην θηλυκότητά της, εφάρμοζε μεταξύ άλλων και αυτή την πρακτική. Η λέξη «χαλάουα» στα αραβικά σημαίνει γλυκό και όντως το μείγμα της αποτριχωτικής αυτής μεθόδου, έχει ως βάση τη ζάχαρη, το λεμόνι και το μέλι.

Περισσότερα...

Ριζική Αποτρίχωση

Ηλεκτρόλυση - Θερμόλυση

Η ηλεκτρική αποτρίχωση (ηλεκτρόλυση και θερμόλυση) είναι δοκιμασμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία για πάνω από έναν αιώνα.

Ακόμη και σήμερα αποτελεί τη μοναδική μέθοδο που μπορεί να εγγυηθεί 100% ριζική αποτρίχωση για κάθε είδους ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ανεξαρτήτως χρώματος και τραχύτητας της τρίχας ή χρώματος του δέρματος. Ο τρόπος λειτουργίας είναι θεωρητικά απλός.

Περισσότερα...

Κερί

Η αποτρίχωση με κερί είναι από τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους, ενώ οι τρίχες αργούν να ξαναβγούν τουλάχιστον για 20 ημέρες, αφού οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα.