Ειρήνη Ναλπαντίδου

Αισθητικός - Κοσμητολόγος

Aha Rapid Exfoliator Facial

Ισχυρή Αντιρυτιδική θεραπεία με οξέα

Η συγκεκριμένη θεραπεία προτείνεται για την αποτελεσματική μείωση των λεπτών ρυτίδων, σε όλους τους τύπους δέρματος. Συμπυκνωμένο γλυκολίκο οξύ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, ενώ το μοναδικό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών, αντιφλεγμονωδών και ενυδατικών συστατικών που περιέχει, απαλύνει και ανανεώνει το δέρμα, αποκαλύπτοντας μια πιο λεία επιδερμίδα.

Περισσότερα...

Sun Undone Vit. C Infusion Facial

 Θεραπεία αποχρωματισμού και αντιγήρανσης με βιταμίνη C 

Αντιοξειδωτική θεραπεία με καθαρή βιταμίνη C που αναστρέφει τα σημάδια γήρανσης στο φωτογηρασμένο δέρμα, όπως πανάδες και κηλίδες. Ταυτόχρονα, επαναφέρει την ελαστικότητα, την φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Περισσότερα...

Clarifying Enzyme Facial

Θεραπεία βαθύ καθαρισμού και αποκατάστασης του ακνεικού δέρματος

Θεραπεία που αποκαθιστά την υγιή όψη και λάμψη του δέρματος, μειώνοντας τις βλάβες και τις εξάρσεις ακμής, όπως η ερυθρότητα και οι φλεγμονές. Συνδυάζει φυσικά ένζυμα φρούτων, καθώς και αντιοξειδωτικούς και ενυδατικούς παράγοντες, για την αποκατάσταση των φραγμένων πόρων και τη βελτίωση της καθαρότητας του δέρματος, χωρίς να ερεθίζει. Ιδανική θεραπεία για την αντιμετώπιση της ακμής.

Περισσότερα...

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Είναι η πιο σημαντική αισθητική περιποίηση

Ο βαθύς καθαρισμός αποδεσμεύει την επιδερμίδα από νεκρά κύτταρα, κερατίνη και κυρίως το περιττό σμήγμα, προετοιμάζοντας την να δεχτεί όλες τις άλλες θεραπείες όπως, ενυδάτωση, βιταμινοθεραπεία και αντιγήρανση.

Σαν βασικό αποτέλεσμα ξεμπλοκάρει τις λειτουργίες της επιδερμίδας και τη συντηρεί σε μια ισορροπημένη, υγιή κατάσταση. Έτσι πετυχαίνουμε την καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και τη μέγιστη διεισδυτικότητα των καθημερινών μας καλλυντικών σκευασμάτων.

Περισσότερα...

Hydro Glow Aqua Peel

H ενυδάτωση είναι ο πιο βασικός παράγοντας για λαμπερή και νεανική όψη. Η μάσκα Hydro-Glow Aqua Peel προσφέρει μια απολαυστική προσέγγιση στην ενυδάτωση του δέρματος που αποτελείται από δύο φάσεις: απαλή απολέπιση στο δέρμα και εντατική ενυδάτωση στη συνέχεια. Χάρη σε αυτό το συνδυασμό σβήνουν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, ομαλοποιείται ο τόνος και η υφή της επιδερμιδας και αναδεικνύεται ένα φωτεινό και νεανικό πρόσωπο.

 

Περισσότερα...

Δερμοαπόξεση

Πρόκειται για μία πολύ δημοφιλή θεραπεία προσώπου

Διότι συνδυάζει ένα άμεσο αποτέλεσμα χωρίς καθόλου ερεθισμό, πόνο ή ξεφλούδισμα. Είναι μία θεραπεία κατά την οποία εκτοξεύονται και αναρροφώνται από μία ειδική συσκευή μικροκρύσταλλοι πολύ μικρού μεγέθους προς την επιφάνεια του προσώπου, παρασύροντας τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και την περίσσεια του σμήγματος. Πρόκειται για μία μορφή μηχανικού scrub πολύ πιο ισχυρού και πολύ λιγότερο ερεθιστικού από αυτά που μπορεί μόνος του να εφαρμόσει σπίτι ,καθώς η ένταση εκτόξευσης και αναρρόφησης ελέγχεται από την αισθητικό.

Περισσότερα...

Micro-Needling

Είναι μία μορφή μεσοθεραπείας

Το Dermaroler είναι μια μικρή συσκευή, ένα ρόλερ με μικρές ατσάλινες ακίδες (μικροβελόνες) που κατά την εφαρμογή του στο δέρμα, ρολάροντας προκαλεί μικρονυγμούς (μικροσκοπικές οπές), χωρίς να αφαιρεί την επιδερμίδα ή να την τραυματίζει όπως γίνεται πολλές φορές με τα χημικά peeling και τα λέιζερ. Μέσω των νυγμών αυτών εισχωρούν τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούμε καθώς πηγαίνουν στο βάθος του δέρματος και κλείνοντας οι νυγμοί εγκλωβίζουν τα συστατικά αυτά.

Περισσότερα...

Σοκολατοθεραπεία

Σοκολατοθεραπεία

Οι ιδιότητες της σοκολάτας στην επιδερμίδα, είναι πολλές.

 


Τρέφει, ενυδατώνει και αποτοξινώνει ενώ έχει την ιδιότητα να προσφέρει στην επιδερμίδα μια υπέροχη λάμψη. Επίσης έχει αντικαταθληπτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες. Αίσθηση περιποίησης και φροντίδας στην επαφή της επιδερμίδας με την ζεστή σοκολάτα.

 Pom-Power Cleansing Facial

Θεραπεία καθαρισμού με ένζυμα φρούτων, που συμπληρώνει την καθημερινή φροντίδα του προσώπου, απομακρύνοντας τους
ρύπους & διατηρώντας το δέρμα καθαρό και απαλλαγμένο από το σμήγμα και τα νεκρά κερατινοκύτταρα. Παράλληλα, το ρόδι,
ισχυρό αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες.
Το αποτέλεσμα είναι ένα ανανεωμένο & φωτεινό δέρμα.

 

Περισσότερα...

Φυτικό peeling - Green Peel

Το GREEN PEEL® Dr. Med Christine SCHRAMMEK, είναι το μοναδικό παγκοσμίως φυτικό peeling το οποίο με φυσικό και ασφαλή τρόπο αναπλάθει το δέρμα και απομακρύνει τις βλάβες του.

Περισσότερα...