Ειρήνη Ναλπαντίδου

Αισθητικός - Κοσμητολόγος

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Είναι η πιο σημαντική αισθητική περιποίηση

Ο βαθύς καθαρισμός αποδεσμεύει την επιδερμίδα από νεκρά κύτταρα, κερατίνη και κυρίως το περιττό σμήγμα, προετοιμάζοντας την να δεχτεί όλες τις άλλες θεραπείες όπως, ενυδάτωση, βιταμινοθεραπεία και αντιγήρανση.

Σαν βασικό αποτέλεσμα ξεμπλοκάρει τις λειτουργίες της επιδερμίδας και τη συντηρεί σε μια ισορροπημένη, υγιή κατάσταση. Έτσι πετυχαίνουμε την καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και τη μέγιστη διεισδυτικότητα των καθημερινών μας καλλυντικών σκευασμάτων.

Είναι η πιο σημαντική αισθητική περιποίηση. Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου αποδεσμεύει την επιδερμίδα από νεκρά κύτταρα, κερατίνη και κυρίως το περιττό σμήγμα, προετοιμάζοντας την να δεχτεί την θεραπεία που θα ακολουθήσει, όπως ενυδάτωση, αντιγήρανση, βιταμινοθεραπεία και άλλες υπέροχες θεραπείες αναλόγως τις ανάγκες σας. Αγαπημένη μας παροχή! 

Επισημάνσεις

Οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν έκπτωση έκπτωση 10% σε όλες μας τις παροχές που κοστίζουν από 10 ευρώ και πάνω! (εξαιρούνται ο σχηματισμός φρυδιών και το άνω χείλος, η αποτρίχωση με ipl, η ριζική αποτρίχωση και το νυφικό πακέτο).

* Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, η χρέωση γίνεται με βάση τον υφιστάμενο τιμοκατάλογο.

* Οι θεραπείες προσώπου πραγματοποιούνται με προϊόντα Vagheggi, Dr. med Christine Schrammek, Murad, αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι θεραπείες σώματος πραγματοποιούνται με αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι βαφές νυχιών πραγματοποιούνται με προϊόντα των εταιριών CND, OPI, RITZY NAILS, SOMFIS και INDIGO.

* Τα μακιγιάζ μας πραγματοποιούνται με προϊόντα ΜΑC, INGLOT, TOO FACED, SMASHBOX, CRYOLAN, HUDA BEAUTY, ESTEE LAUDER.

 

Είναι μεγάλη μου χαρά να σας δώσω χρήσιμες συμβουλές ανάλογα με το τι σας ταιριάζει. Μη διστάσετε να με ρωτήσετε για οποιαδήποτε ανάγκη σας!

Ειρήνη Ναλπαντίδου Τριχώνα
Πτυχιούχος ΤΕΙ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Facebook… Καθρέφτη καθρεφτάκι μου
Instagram… kathreftikathreftakimou