Ειρήνη Ναλπαντίδου

Αισθητικός - Κοσμητολόγος

Black Clearing Treatment

Θεραπεία για λιπαρά ακάθαρτα δέρματα και δέρματα με ακμή. Ο Ενεργός άνθρακας δημιουργείται από φυτικά στοιχεία και ορυκτές ουσίες.

Κεράτινα κύτταρα, σμήγμα και σωματίδια ρύπων έλκονται απαλά από την μάσκα.
Mετά από έρευνα η DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK εξειδικεύεται στη θεραπεία διάφορων μορφών ακμής. Με εξαιρετικά αποτελέσματα, σεβόμενη το σύμπτωμα αλλα και την υγεία του δέρματος. Καθοριστική θεραπεία που προλαμβάνει 3 αιτίες μόλυνσης της επιδερμίδας (σμηγματόρροια, Θυλακιώδη Υπερκεράτωση, Διείσδηση μικροβίων που σχηματίζουν βλάβες όπως φλύκταινες κ.λ.π).

 

Επισημάνσεις

Οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν έκπτωση έκπτωση 10% σε όλες μας τις παροχές που κοστίζουν από 10 ευρώ και πάνω! (εξαιρούνται ο σχηματισμός φρυδιών και το άνω χείλος, η αποτρίχωση με ipl, η ριζική αποτρίχωση και το νυφικό πακέτο).

* Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, η χρέωση γίνεται με βάση τον υφιστάμενο τιμοκατάλογο.

* Οι θεραπείες προσώπου πραγματοποιούνται με προϊόντα Vagheggi, Dr. med Christine Schrammek, Murad, αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι θεραπείες σώματος πραγματοποιούνται με αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι βαφές νυχιών πραγματοποιούνται με προϊόντα των εταιριών CND, OPI, RITZY NAILS, SOMFIS και INDIGO.

* Τα μακιγιάζ μας πραγματοποιούνται με προϊόντα ΜΑC, INGLOT, TOO FACED, SMASHBOX, CRYOLAN, HUDA BEAUTY, ESTEE LAUDER.

 

Είναι μεγάλη μου χαρά να σας δώσω χρήσιμες συμβουλές ανάλογα με το τι σας ταιριάζει. Μη διστάσετε να με ρωτήσετε για οποιαδήποτε ανάγκη σας!

Ειρήνη Ναλπαντίδου Τριχώνα
Πτυχιούχος ΤΕΙ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Facebook… Καθρέφτη καθρεφτάκι μου
Instagram… kathreftikathreftakimou