Ειρήνη Ναλπαντίδου

Αισθητικός - Κοσμητολόγος

Μεσοθεραπεία BB Glow

Κατάλληλη για πρόσωπο και μάτια…
Φανταστείτε να είχατε ένα δέρμα άψογο, αψεγάδιαστο το οποίο λάμπει καθημερινά… θα το αποκτήσετε στο καθρέφτη καθρεφτάκι μου, κάνοντας την νέα επαναστατική θεραπεία δέρματος BB Glow.

Η BB Glow είναι μια καινοτόμα θεραπεία δέρματος. Είναι η Top διαδικασία καθώς προσφέρει διπλό αποτέλεσμα: φροντίδα κατά των ρυτίδων και ενοποιημένο χρώμα προσώπου. Σας υποσχόμαστε ένα δέρμα απαλό και εύπλαστο με σταδιακή μείωση των πόρων, εάν δέρμα λαμπερό απαλλαγμένο από τις έντονες ρυτίδες και τις δυσχρωμίες. Με την BB Glow θα αφήσετε τη bb cream σας στο συρτάρι, μιας και το δέρμα σας θα έχει πλέον ένα ενοποιημένο χρώμα. Σε μόνο 3-4 συνεδρίες θα πετύχετε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα διαρκεί για περίπου 6 μήνες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς πόνο, χωρίς ερυθρότητα και με άμεσο αποτέλεσμα. Είναι απόλυτα ασφαλής χωρίς να προκαλεί αλλεργίες αφού δεν περιέχει parabens. Αξίζει...!!!

Επισημάνσεις

Οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν έκπτωση έκπτωση 10% σε όλες μας τις παροχές που κοστίζουν από 10 ευρώ και πάνω! (εξαιρούνται ο σχηματισμός φρυδιών και το άνω χείλος, η αποτρίχωση με ipl, η ριζική αποτρίχωση και το νυφικό πακέτο).

* Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, η χρέωση γίνεται με βάση τον υφιστάμενο τιμοκατάλογο.

* Οι θεραπείες προσώπου πραγματοποιούνται με προϊόντα Vagheggi, Dr. med Christine Schrammek, Murad, αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι θεραπείες σώματος πραγματοποιούνται με αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι βαφές νυχιών πραγματοποιούνται με προϊόντα των εταιριών CND, OPI, RITZY NAILS, SOMFIS και INDIGO.

* Τα μακιγιάζ μας πραγματοποιούνται με προϊόντα ΜΑC, INGLOT, TOO FACED, SMASHBOX, CRYOLAN, HUDA BEAUTY, ESTEE LAUDER.

 

Είναι μεγάλη μου χαρά να σας δώσω χρήσιμες συμβουλές ανάλογα με το τι σας ταιριάζει. Μη διστάσετε να με ρωτήσετε για οποιαδήποτε ανάγκη σας!

Ειρήνη Ναλπαντίδου Τριχώνα
Πτυχιούχος ΤΕΙ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Facebook… Καθρέφτη καθρεφτάκι μου
Instagram… kathreftikathreftakimou