Ειρήνη Ναλπαντίδου

Αισθητικός - Κοσμητολόγος

Αρωματοθεραπεία και Μασάζ Προσώπου με Πουγκιά

Η μάλαξη με ζεστά πουγκιά με τα θεραπευτικά βότανα είναι μία απολαυστική περιποίηση προσώπου με αποτέλεσμα την απελευθέρωση από τη σωματική και συναισθηματική ένταση.

Στο μασάζ με τα πουγκιά χρησιμοποιούνται λάδια εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια προκειμένου να αυξήσουμε τα θεραπευτικά αποτελέσματα της τεχνικής. Η ομορφιά και η λάμψη στο πρόσωπο είναι αποτέλεσμα της ηρεμίας της χαλάρωσης και  της αναζωογόνησης που οφείλεται στη δράση των βοτάνων που περιέχονται μέσα στα πουγκιά. Τα αρώματα που απελευθερώνονται από τα θερμαινόμενα πουγκιά λειτουργούν σαν αποστολείς μηνυμάτων στον εγκέφαλο με σκοπό την αρμονία  και την εσωτερική ισορροπία. Η θεραπεία δρα και προληπτικά κατά της διαδικασίας της γήρανσης. Η δράση των αιθέριων ελαίων δίνει παράλληλα ζωντάνια και λάμψη σε ένα θαμπό δέρμα, ανεβάζοντας την διάθεσή σας στα ύψη!

 

 

 

 

Επισημάνσεις

Οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν έκπτωση έκπτωση 10% σε όλες μας τις παροχές που κοστίζουν από 10 ευρώ και πάνω! (εξαιρούνται ο σχηματισμός φρυδιών και το άνω χείλος, η αποτρίχωση με ipl, η ριζική αποτρίχωση και το νυφικό πακέτο).

* Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, η χρέωση γίνεται με βάση τον υφιστάμενο τιμοκατάλογο.

* Οι θεραπείες προσώπου πραγματοποιούνται με προϊόντα Vagheggi, Dr. med Christine Schrammek, Murad, αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι θεραπείες σώματος πραγματοποιούνται με αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι βαφές νυχιών πραγματοποιούνται με προϊόντα των εταιριών CND, OPI, RITZY NAILS, SOMFIS και INDIGO.

* Τα μακιγιάζ μας πραγματοποιούνται με προϊόντα ΜΑC, INGLOT, TOO FACED, SMASHBOX, CRYOLAN, HUDA BEAUTY, ESTEE LAUDER.

 

Είναι μεγάλη μου χαρά να σας δώσω χρήσιμες συμβουλές ανάλογα με το τι σας ταιριάζει. Μη διστάσετε να με ρωτήσετε για οποιαδήποτε ανάγκη σας!

Ειρήνη Ναλπαντίδου Τριχώνα
Πτυχιούχος ΤΕΙ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Facebook… Καθρέφτη καθρεφτάκι μου
Instagram… kathreftikathreftakimou