Ειρήνη Ναλπαντίδου

Αισθητικός - Κοσμητολόγος

Μασάζ Κυτταρίτιδας

Η θεραπεία πραγματοποιείται με το ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΑΣ της SILHOUET-TONE, ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ, P.R CELL 2g ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ & ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. Το P.R cell 2g κάνει ένα αποτελεσματικό βαθύ μασάζ που συνδυάζει το ρολάρισμα του δέρματος με την αναρρόφηση ώστε να φτάσει μέχρι και τον υποδόριο ιστό. Έτσι βελτιώνεται το περίγραμμα του σώματος, ενεργοποιείται η κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος , αποβάλλονται οι τοξίνες και τονώνεται το δέρμα. Ξεκουράζει κι αναζωογονεί!

Περισσότερα...

Χαλαρωτικό μασάζ

Πρόκειται για ένα μασάζ ενάντια στο στρες και την συσωρευμένη κόπωση, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθειάς αναζωγόνησης και ευεξίας.

Περισσότερα...

Λεμφικό μασάζ (drainage) σώματος (60΄)

Συμβάλλει σημαντικά στην άμυνα του οργανισμού. Απομακρύνει τις άχρηστες ουσίες από τον μεσοκυττάριο χώρο που είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία οιδημάτων και κατακράτησης νερού. Επιταχύνει τη ροή της λέμφου και συνεπώς τη λειτουργία όλου του λεμφικού συστήματος.

Περισσότερα...

Θεραπευτικό μασάζ σώματος (60') και προσώπου (15') σε συνδυασμό με αρωματοθεραπεία

Τα αιθέρια έλαια όταν εφαρμόζονται στην επιδερμίδα απορροφώνται γρήγορα από τον επιθηλιακό ιστό, περνούν στο αίμα μέσω του κυκλοφορικού και λεμφικού συστήματος και καταλήγουν στα διάφορα κέντρα του εγκεφάλου. Τα αιθέρια έλαια επιδρούν θετικά στον οργανισμό, ενώ τα θεραπευτικά τους συστατικά επαναφέρουν την ισορροπία που έχει διαταραχθεί.

Περισσότερα...

Μασάζ ποδιών

Τα πόδια μετακινούν και συγκρατούν όλο το βάρος του σώματος δηλαδή παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην βάδιση και τη στάση του ανθρώπου.

Περισσότερα...

Θεραπευτικό μασάζ πλάτης με πέτρες ηφαιστειογενείς - hot stone massage (45΄)

Το μασάζ με ζεστές πέτρες είναι μία εξειδικευμένη θεραπεία που αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή βοηθώντας αποτελεσματικά σε μυϊκούς πόνους, τραβήγματα, ρευματισμούς, αρθρίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, πόνους της σπονδυλικής στήλης.

Περισσότερα...

Lomi Lomi μασάζ

 


Χαβανέζικο μασάζ με απαλούς χειρισμούς σε όλο το σώμα ,δρα βαθιά στους μυς ,επιτρέποντας έτσι την βαθιά χαλάρωση

Περισσότερα...

Peeling και μασάζ σώματος (75΄)... 2 σε 1!!!

Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, ενώ το δέρμα ενυδατώνεται πλήρως. Στη συνέχεια, ακολουθεί ένα αφρόλουτρο και η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα ενυδατικό προϊόν (κρέμα ή λάδι), ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Περισσότερα...