Ειρήνη Ναλπαντίδου

Αισθητικός - Κοσμητολόγος

Μασάζ Κυτταρίτιδας

Μασάζ Κυτταρίτιδας – Αντιμετώπιση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.

Μασάζ Κυτταρίτιδας – Αντιμετώπιση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.
Η θεραπεία πραγματοποιείται με το ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΑΣ της SILHOUET-TONE, ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ, P.R CELL 2g ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ & ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. Το P.R cell 2g κάνει ένα αποτελεσματικό βαθύ μασάζ που συνδυάζει το ρολάρισμα του δέρματος με την αναρρόφηση ώστε να φτάσει μέχρι και τον υποδόριο ιστό. Έτσι βελτιώνεται το περίγραμμα του σώματος, ενεργοποιείται η κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος, αποβάλλονται οι τοξίνες και τονώνεται το δέρμα. Ξεκουράζει κι αναζωογονεί!


LNE & SPA'S 2015 BEST AWARD... Best Equipment for the Body - Το P.R. Cell 2G ψηφίζεται ως η καλύτερη συσκευή για το σώμα απο το 2005 εως και σήμερα.

 

 

Επισημάνσεις

Οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν έκπτωση έκπτωση 10% σε όλες μας τις παροχές που κοστίζουν από 10 ευρώ και πάνω! (εξαιρούνται ο σχηματισμός φρυδιών και το άνω χείλος, η αποτρίχωση με ipl, η ριζική αποτρίχωση και το νυφικό πακέτο).

* Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, η χρέωση γίνεται με βάση τον υφιστάμενο τιμοκατάλογο.

* Οι θεραπείες προσώπου πραγματοποιούνται με προϊόντα Vagheggi, Dr. med Christine Schrammek, Murad, αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι θεραπείες σώματος πραγματοποιούνται με αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι βαφές νυχιών πραγματοποιούνται με προϊόντα των εταιριών CND, OPI, RITZY NAILS, SOMFIS και INDIGO.

* Τα μακιγιάζ μας πραγματοποιούνται με προϊόντα ΜΑC, INGLOT, TOO FACED, SMASHBOX, CRYOLAN, HUDA BEAUTY, ESTEE LAUDER.

 

Είναι μεγάλη μου χαρά να σας δώσω χρήσιμες συμβουλές ανάλογα με το τι σας ταιριάζει. Μη διστάσετε να με ρωτήσετε για οποιαδήποτε ανάγκη σας!

Ειρήνη Ναλπαντίδου Τριχώνα
Πτυχιούχος ΤΕΙ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Facebook… Καθρέφτη καθρεφτάκι μου
Instagram… kathreftikathreftakimou