Ειρήνη Ναλπαντίδου

Αισθητικός - Κοσμητολόγος

Peeling και μασάζ σώματος... 2 σε 1!!!

Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, ενώ το δέρμα ενυδατώνεται πλήρως. Στη συνέχεια, ακολουθεί ένα αφρόλουτρο και η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα ενυδατικό προϊόν (κρέμα ή λάδι), ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, ενώ το δέρμα ενυδατώνεται πλήρως. Στη συνέχεια, ακολουθεί ένα αφρόλουτρο και η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα ενυδατικό προϊόν (κρέμα ή λάδι), ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Μια απολαυστική θεραπεία απολέπισης και βαθιάς ενυδάτωσης του δέρματος που σε συνδυασμό με τις χαλαρωτικές ιδιότητες της μάλαξης, εγγυάται την απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση του οργανισμού.

Peeling και μασάζ σώματος (75΄)... 2 σε 1!!!

 

Επισημάνσεις

Οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν έκπτωση έκπτωση 10% σε όλες μας τις παροχές που κοστίζουν από 10 ευρώ και πάνω! (εξαιρούνται ο σχηματισμός φρυδιών και το άνω χείλος, η αποτρίχωση με ipl, η ριζική αποτρίχωση και το νυφικό πακέτο).

* Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, η χρέωση γίνεται με βάση τον υφιστάμενο τιμοκατάλογο.

* Οι θεραπείες προσώπου πραγματοποιούνται με προϊόντα Vagheggi, Dr. med Christine Schrammek, Murad, αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι θεραπείες σώματος πραγματοποιούνται με αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι βαφές νυχιών πραγματοποιούνται με προϊόντα των εταιριών CND, OPI, RITZY NAILS, SOMFIS και INDIGO.

* Τα μακιγιάζ μας πραγματοποιούνται με προϊόντα ΜΑC, INGLOT, TOO FACED, SMASHBOX, CRYOLAN, HUDA BEAUTY, ESTEE LAUDER.

 

Είναι μεγάλη μου χαρά να σας δώσω χρήσιμες συμβουλές ανάλογα με το τι σας ταιριάζει. Μη διστάσετε να με ρωτήσετε για οποιαδήποτε ανάγκη σας!

Ειρήνη Ναλπαντίδου Τριχώνα
Πτυχιούχος ΤΕΙ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Facebook… Καθρέφτη καθρεφτάκι μου
Instagram… kathreftikathreftakimou