Ειρήνη Ναλπαντίδου

Αισθητικός - Κοσμητολόγος

Λεμφική μάλαξη

Η θεραπεία πραγματοποιείται με το το ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΑΣ της SILHOUET-TONE, ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ, P.R CELL 2g.

Tο ενδοδερμικό μασάζ είναι ένα μηχανικό μασάζ του δέρματος και του υποδόριου ιστού το οποίο, σε αντίθεση με το χειρονακτικό μασάζ, επιτρέπει ακριβή, απαλή και σταθερή εφαρμογή σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Η αρχή του ενδοδερμικού μασάζ στηρίζεται στο κυλιόμενο μασάζ και περιλαμβάνει την απαλή αναρρόφηση του δέρματος των “προβληματικών” περιοχών.
Tο ενδοδερμικό μασάζ, με τη βοήθεια ειδικά σχεδιασμένων εργονομικων κεφαλων, φτάνει ως τον υποδόριο ιστό και τα βαθύτερα στρώματα λίπους και μυών, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύοντας το λεμφικό σύστημα. Τα αποτελέσματα είναι ανάπλαση της σιλουέτας, καλύτερη αιμάτωση της περιοχής, αποτοξίνωση, βελτίωση ελαστικότητας του δέρματος και ορατή μείωση της κυτταρίτιδας. 

 

Επισημάνσεις

Οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν έκπτωση έκπτωση 10% σε όλες μας τις παροχές που κοστίζουν από 10 ευρώ και πάνω! (εξαιρούνται ο σχηματισμός φρυδιών και το άνω χείλος, η αποτρίχωση με ipl, η ριζική αποτρίχωση και το νυφικό πακέτο).

* Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, η χρέωση γίνεται με βάση τον υφιστάμενο τιμοκατάλογο.

* Οι θεραπείες προσώπου πραγματοποιούνται με προϊόντα Vagheggi, Dr. med Christine Schrammek, Murad, αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι θεραπείες σώματος πραγματοποιούνται με αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια.

* Οι βαφές νυχιών πραγματοποιούνται με προϊόντα των εταιριών CND, OPI, RITZY NAILS, SOMFIS και INDIGO.

* Τα μακιγιάζ μας πραγματοποιούνται με προϊόντα ΜΑC, INGLOT, TOO FACED, SMASHBOX, CRYOLAN, HUDA BEAUTY, ESTEE LAUDER.

 

Είναι μεγάλη μου χαρά να σας δώσω χρήσιμες συμβουλές ανάλογα με το τι σας ταιριάζει. Μη διστάσετε να με ρωτήσετε για οποιαδήποτε ανάγκη σας!

Ειρήνη Ναλπαντίδου Τριχώνα
Πτυχιούχος ΤΕΙ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Facebook… Καθρέφτη καθρεφτάκι μου
Instagram… kathreftikathreftakimou