Ειρήνη Ναλπαντίδου

Αισθητικός - Κοσμητολόγος

Επαγγελματικό μακιγιάζ

Το νυφικό πακέτο περιλαμβάνει:


Δοκιμαστικό μακιγιάζ
Την ημέρα του δοκιμαστικού η Makeup Artist θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο στυλ Μακιγιάζ με το κατάλληλο χρώμα και θα εφαρμόσει πλήρες μακιγιάζ σε καθαρό πρόσωπο προκειμένου να επιτευχθεί το τέλειο νυφικό σας βλέμμα.

 

Μακιγιάζ την ημέρα του γάμου
Την ημέρα του γάμου σας το μακιγιάζ που επιλέξατε κατά την διάρκεια του δοκιμαστικού εφαρμόζεται σε καθαρό ενυδατωμένο δέρμα. Η μακιγιέρ εξασφαλίζει το πανέμορφο μακιγιάζ του γάμου σας που θα διαρκέσει όλη τη μέρα και το βράδυ. Μην ξεχνάμε το μακιγιάζ της μητέρας που παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Το ίδιο ισχύει και για τις παράνυφους σας ή και τη κουμπάρα. Μπορείτε να διαπραγματευθείτε με τον make up artist σας και να κανονίσετε να αναλάβει όχι μόνο το δικό σας μακιγιάζ, αλλά και αυτό της μητέρας και της κουμπάρας σας. Έτσι θα είστε σίγουρες ότι οι γυναίκες που θα είναι δίπλα σας στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας θα είναι πανέμορφες αλλά θα τους δώσετε και έναν λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενες εκείνη την ημέρα.

 

Ενυδατική και αναπλαστική θεραπεία
Μια υπέροχη θεραπεία προσώπου με σπόρους Ximenia Africana, γνωστό και ως "θαλάσσιο λεμόνι", από τη νοτιοαφρικανικη σαββάνα, υαλουρονικό οξύ, βούτυρο κακάο και άμυλο ρυζιού, που υπόσχεται να αφήσει την επιδερμίδα σας βελούδινη και λαμπερή.

 

Θεραπεία με Vitamin C
Σταθεροποιημένη βιταμίνη C και Ε, έλαιο καρύδας, βούτυρο Lime αιθέρια έλαια και απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιού. Κατάλληλη για θαμπά και κουρασμένα δέρματα. Η στεγανή μάσκα μεταφέρει βιταμίνη C σε ένα αντι-οξειδωτικό και αναζωογονητικό μείγμα και σβήνει τη βαθιά δίψα του δέρματος.

 

Υπέροχο Χαλαρωτικό massage 45’
Για απόλυτη χαλάρωση.

 

Manicure και Pedicure
Ημιμόνιμο για υπέροχα άκρα.

 

Νυφικό πακέτο

Επαγγελματικό μακιγιάζ